• Background Image

    ALIMENTS PER ELIMINAR LES VARIUS

    agost 1, 2016

agost 1, 2016

ALIMENTS PER ELIMINAR LES VARIUS

Les varius són molestes visualment però a més a més, la seva presència ens indica problemes de circulació, cames cansades i inflor que s’accentuen amb la calor.

L’alimentació és clau per tenir una bona oxigenació i nutrició a la sang.

El col·lagen i els antioxidants ajuden al to vascular ( enfortir les parets de venes i artèries i activar la circulació). La Vitamina C és bàsica per sintetitzar correctament el col·lagen (afavoreix la regeneració dels teixits)

Els aliments de temporada d’estiu molt rics en antioxidants i que estimulen la producció de col·lagen endogen són per exemple: els nabius, la llimona, les cireres, les maduixes i les taronges. El col·lagen també et pot venir donat per proteïnes d’alta qualitat ( com el peix, els ous, les aus).

Per altre banda, s’han de consumir els aliments alcalins com les verdures, els cereals i les algues. La fruita i els integrals ajuden al trànsit intestinal, molt important en aquests casos per eliminar les toxines i no emmagatzemar-les, un exemple de bon aliment seria la pinya.

Per eliminar radicalment les varius i el cansament de cames s’han de prendre complements rics en bioflavonoides, molt rics en antioxidants per enfortir les parets dels vasos sanguinis.Un bon complement és el Ginko biloba és excel·lent per les seves propietats vasodilatadores que afavoreix l’oxigenació dels teixits i augmenta la resistència capil·lar

Com sempre, l’esport és molt imporant, en aquest cas per ajudar al trànsit intestinal i així a la circulació, per mantenir flexibles  les venes.